11 oktober 2012

Semesterdag och bloggtips

Idag har jag tagit mig en semesterdag. Så där mitt i den höstoktobriga vardagen. Jag sitter fortfarande i morgonrock och surfar runt bland mina favoritbloggar och dricker en mugg kaffe. Så skönt, och jag vill verkligen att den här dagen ska få vara en dag då jag bara gör det jag har lust med. Det kan bli saker som jag "måste" göra eller så blir det kreativt pyssel men lusten får styra. Men först blogga...

Jag har ju en ganska lång bloggläslista i högerspalten och jag följer dem alla faktiskt och idag hittade jag en ny via "Två trappor" - "Charmigt sa Charlie" heter den och drivs av en svensk tjej bosatt i Connecticut USA. Maken till vackra, stämningsfulla foton har jag knappt sett så här i en ickekommersiell blogg. Gå in och njut och få en dos av Stockholm och USA sedd ur en sann fotokonstnärs lins! Titta bara på detta...


Att kreativt pyssel är något jag älskar har väl inte undgått någon och för alla likasinnade vill jag tipsa om "Ellinée Journal DIY blog". Här finns beskrivningar, tips och utskrivbara ark för att göra papperspyssel av alla möjliga slag, presentinslagningar, etiketter, dekorationer och mycket annat. T.ex. det här inlägget om paket där man kan lära sig att göra pappersblommor och "kuddaskar"....4 kommentarer:

 1. Jag brukar oxå kika in hos Charmigt sa Charlie. Där hittar man massor med härligheter. Tack för tippset med kuddaskar. Det måste jag prova.
  Ha en underbar ledig dag!!
  Kram Anita

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen skönt med en sån här extradag ledig utan något planerat, önskar jag hade det varje vecka, men då skulle man kanske inte uppskatta det lika mycket.
   Jag vill också gärna prova kuddaskarna! De tipsade om tapetprover vilket man ju brukar kunna få gratis och där finns det MYCKET fint att få tag i!

   Radera
 2. Å Juliannie! Så otroligt gulligt av dig att tipsa om min blogg och att du skrev så fint! Tack. Jag känner mig rörd och så glad.
  Vad fint av dig.

  Nu ska jag njuta av din härliga blogg!


  Varm kram
  Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var dagens höjdpunkt när jag öppnade länken till din blogg och fick se alla vackra bilder. Det skulle vara roligt att veta hur du bär dig åt förutom ett extraordinärt öga för motiv och vinklar ;)

   Radera