17 oktober 2012

Ombonat och mysigt

Vad tidigt det börjar mörkna nu... man har ingen större lust att ge sig ut när man väl kommit hem efter jobbet, eller hur. Hellre stanna inne, tända ljus, kanske en brasa om man är lyckligt lottad att ha öppen spis eller kamin, dricka te, sitta och prata eller dona med något inomhusprojekt.


Jag måste få visa några mysiga inspirationsbilder från Pottery Barn dit jag alltid återvänder för att uppleva fina miljöer och inredningstips.


Så fina, höstiga färger i kuddarna i kelimtyg och även sittpuffen.


Här skulle jag gärna krypa upp och mysa hela dan.


Granatäpplen, päron och några veteax blir ett fint stilleben.


Och så brasa, lite vin och några goda ostar...

Att ordna det fint och praktiskt i sitt arbetsrum eller -hörna gillar jag mycket, så man får inspiration att greja med sina projekt.


Det här tyckte jag var ett jättebra sätt att förvara sina presentpapper, snören och allt sånt som hör till paketinslagning. Om man är lite trångbodd kan man kanske ha den där vägghyllan bakom en dörr...


En ljus fin arbetshörna. Gillar den där upphöjda delen till höger med fack, hyllor och lådor.


Jag är en frusen typ så för att kunna mysa ordentligt måste jag ha något mjukt och varmt på mig som t.ex. den här gosiga tröjan som jag faktiskt köpte mig härom veckan. Till det sköna mjukisbyxor och varma raggsockor så är man riggad för myyyyyys... och nu är det bara två dagar kvar till helgen!2 kommentarer:

 1. Ja, Pottery Barn är toppen! Jag har en affär några minuter från mitt arbete...nu blir jag sugen på att gå dit och ta mig en titt!

  Varm kram
  Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nämen å nu blir jag jätteavundsjuk! Jag skulle så gärna vilja ha tillgång till deras butiker och att skicka efter känns lite tokigt eftersom det blir så dyrt med tull och frakt. Men en trip till New York står på den långsiktiga planeringslistan så då kanske jag får tillfälle! Var det förresten inte i Westport du arbetade? Jag har faktiskt varit där för ca 20 år sen! Hälsade på en god vän som flyttat dit genom mannens jobb. Nu är hon skild men har blivit kvar ändå. Nämner hennes namn för man vet aldrig om svenskarna kanske träffas på något sätt - hon heter Harriet Grabö.
   Kram tillbaka

   Radera