20 juni 2012

Semestersysslor

Idag ska det bakas frallor! Hur länge sen som helst sen jag plockade fram assistenten och körde igång en deg men nu har jag tid och lust! Om ni vill kika på receptet som egentligen är lite "man tager vad man haver" så finns det HÄR.


Sen har jag en nätt strykhög som ska fixas - kanske håller till på verandan eftersom det är SOL idag!


Annars kan jag berätta att det verkar som att Zamba (båten) blir körduglig till midsommar efter alla konstigheter och försök att hitta felet med laddningen. Magnus är just nu iväg och hämtar två nya generatorer och så hoppas vi på att det ska funka igen! Behövs två för båten har två stora dieselmotorer á la lastbilssorten. Vädret ser lite lovande ut också och i bästa fall drar vi ut i morgon mitt på dan när handling och ipackning är avklarat. Hoppas hoppas...


4 kommentarer:

 1. Härligt med semester och att ägna dagarna åt det man har lust med för stunden. I sommar ska jag också baka hade jag tänkt, jag har verkligen saknat det.

  Ha dé fint!
  /Jenny

  SvaraRadera
 2. Nu blev jag superinspirerad att baka bröd! Får bli i morgon. I kväll ska jag ut med min lilla bästis och käka =) Kramar

  SvaraRadera
 3. Det är så skönt och få göra sånt där när man har lusten till det. Då kan jag verkligen njuta av att sköta om hemmet. Vi har precis haft en sån helg nu, fick en massa gjort och har bara njutit av det.

  SvaraRadera
 4. Ja jag tycker verkligen om att greja hemma när jag har semester och ingen tidspress! Dessutom är ja morgonmänniska och vill helst hålla på på förmiddagarna. Frallorna jag gjorde nu blev väldigt lyckade med mycket råg och grovhackade valnötter!

  SvaraRadera