30 november 2013

Ego boost

Å vilken kick jag har fått! Och det gäller mina kuddar... By Juliannie. Jag bestämde mig för att ta med mig alla mina alster till jobbet och ordna en "vernissage" och se om jag kunde få någon respons. Att sälja på nätet är svårt när man inte är känd och jag har varit usel på att marknadsföra mig själv så det kändes som att jag måste hitta på någon aktivitet. Och oj vad roligt det var! Under några timmar hade jag sålt åtta(!) kuddar och fått massor av positiv feedback och dessutom två beställningar! Det märktes också av fullt förklarliga skäl att de mer arbetade kuddarna var mest populära så det kommer jag att satsa på och det är ju också de som är roligast att göra!

De här kuddarna - Cinereo - med pärlbroderier på ett svart - grått - vitt, lite rustikt tyg, såldes snabbt och det var dessa som genererade nya beställningar!


Den här söta kudden - Beatrice - som jag sydde med tanke på ett barnrum köptes till min glädje för just det ändamålet av en blivande förstagångsmamma!


Nu har jag fått en nytändning vad gäller företagandet och jobbar för fullt med pärlbroderier och uppdatering av webbutiken By Juliannie. Och alla mina kreativa idéer står på kö i huvudet och trampar varann på hälarna! Nu ska jag ta tag i marknadsföring också så får vi se hur det utvecklar sig...


2 kommentarer:

 1. By Julianne - så läckert! Grattis till den fina responsen! Underbara kuddar. Jag älskar att byta, mycket enklare än att byta gardiner ;) Så ju mer kuddar, desto bättre.

  Tack rara för dina härliga ord!

  Varm kram, trevlig helg!

  LOtta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Tycker också att byta kuddar är det ultimata sättet att ändra stämning i ett rum och det gör så mycket för hemtrevnaden. Tänk så omysigt det skulle var utan....

   Kram

   Radera