20 november 2013

Solgul semesterdag

Idag har jag tagit en udda semesterdag bara för att få varva ner och ägna mig åt mina syprojekt och bara må bra - känna mig "solgul" i sinnet! Det verkar faktiskt bli sol också även om det inte är det primära eftersom jag tänker stanna inomhus, men det är ju alltid trevligt när solen skiner in i huset.

För att illustrera det solgula kan jag visa en härlig tröja som jag köpte mig förra veckan på HM. Den sitter på min fina provdocka som jag fick i födelsedagspresent av mina döttrar och jag har kombinerat den med en turkos scarf, komplementfärg som verkligen lyfter det gula, min favoritfärg för övrigt om nu någon inte visste, hi hi.
4 kommentarer:

 1. Kanonkul med provdockan, blir ju nästan som ett konstverk när du "dressar" den. Hoppas att du njuter nu som bara den på din semesterdag och bara gör det du har lust med.
  Kramelikram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag njuter i fulla drag! Har nyss ätit en nyttig, god lunch bestående av färsk lättkokt broccoli och äggröra med ost och samtidigt läst nya Sköna Hem :)

   Radera
 2. Solgul i sinnet - så härligt det låter! Jag hänger på ;)

  TACK rara för dina fina ord. Blir glad!

  Stor kram
  Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag verkar behöva gult, blir så glad och varm av det, frusen av mig som jag är.
   Och din blogg blir jag också glad av för maken till vackra bilder fulla med liv och färg får man leta efter! Ni som läser detta och inte hälsat på Lotta förut - klicka på "Lotta" här ovan och bli förförd av Connecticut (där hon bor), New York och nu senast Istanbul.

   Kram

   Radera