18 april 2012

Vårens stughelg på gång

I morgon bitti sticker vi iväg, jag och Maud - bara vi två syrror, på efterlängtad långhelg långt ut på vichan i Sörmland - Närke. Vet inte vilken gång i ordningen men det börjar bli bra många eftersom vi åker både vår och höst och har gjort i typ trettio år, och aldrig tröttnar vi... det är så mysigt och avkopplande och underbart! Det är mixen av närhet till naturen, enkelt leverne, inga krav och tid att umgås och vara "eftertänksam". Och så får man verkligen uppleva VÅREN - det kvittrar så in i norden bland alla träd och lommen hoar över sjön på kvällen och det så skirt grönt och fullt, fullt av blå- och vitsippor. Ibland har våren kommit lite längre så häggen och gullvivorna blommar och man kan sitta ute i solen hela dan, men den här helgen ser ut att bli lite kall och mulen. Men det gör inget för vi kan elda så mycket vi vill i öppna spisen...


Återkommer med nya bilder efter helgen!

4 kommentarer:

  1. Å va härligt! Hoppas ni får det helt underbart! Och hoppas solen tittar fram lite iaf, så ni kan sitta och i lä nånstans och lapa sol. Ser fram emot bilder efter helgen!

    Kram och ha det nu så jätteskönt!

    SvaraRadera
  2. Ja vi hoppas på sol nån dag i alla fall! Förresten börjar det bli på tiden att du, Cathrine och Marie bokar in en alldeles egen stughelg och fortsätter "i mödrars spår" :)

    SvaraRadera
  3. Ta några fina vårbilder, som du brukar göra, och lägg ut så vi andra också får njuta.

    SvaraRadera
  4. Ååå, egen stughelg med Cathrine och Marie har jag drömt om i många år. Det vill jag så gärna. Tror du att vi får vara där själva nu då? ;)

    SvaraRadera