08 april 2012

Påskdagen

Lugnet har lagt sig över påskledigheten och man kan varva ner och koppla av utan krav på annat än något gott att äta och dricka. Det har varit så härligt och roligt att träffa familjen och laga och äta en massa god mat och mumsa godis i två dagar! Men nu vill jag ta det lugnt och tänka lite hälsa och bra för kroppen så idag har Magnus och jag varit på gymmet och jag skippar godis och håller mig till ETT glas vin ;-)

7 kommentarer:

  1. Läste precis Anita Schulmans blogg där hon skriver om påsken och varför den är så himla härlig. Är beredd att hålla med faktiskt. Det är ju lite längre ledigt än julen och definitivt mer kravlöst. Dessutom är det ju vår och vad kan vara härligare än det?

    SvaraRadera
  2. Sökte bilder och sidor om oranget mode och hamnade här! Det är jag såå glad för nu. Jisös vilka fina kollage om mode och inredning du gör! Kommer direkt att sätta dig som en av mina favoriter och jag återkommer.

    Guu så roligt att hitta en ny blogg!
    Ha en underbar fortsättning på veckan och tack för all inspiration jag fått.

    kramkram/Sara

    SvaraRadera
  3. Sökte bilder och sidor om ORANGET mode och tips. Hittade hit och jag är så glad för det. Du gör så fina modekollage och det var helt underbar inspiration här.

    Det är såå roligt att hitta en ny blogg med massor av tips!
    Tusen tack :)

    Jag sätter dig genast som en favorit!
    Ha en skön fortsättning på veckan,
    kramkram

    SvaraRadera
  4. Marie: Ja Påsken är verkligen en mysig (och lång) helg! Och förhoppningsvis med härligt vårväder - och så är det ju snart stughelg, yihaa!

    SvaraRadera
  5. Sara: Tack så jättemycket för berömmet! Det är så himla kul att höra att jag inspirerat och förmedlat något och du är varmt välkommen tillbaka!

    SvaraRadera
  6. Härliga bilder! Tack för en jättemysig långfredag! Hur har blomarrangemanget hållt sig som du fick? Kul att den kom med på bloggen! :)

    Kram

    SvaraRadera
  7. Charlotte: Blommorna har hållit jättelänge! Inte förrän nu har de gula börjat sloka. Funderar på att sätta i några nya så får den nytt liv!

    SvaraRadera