29 mars 2013

Påsk och vår!

Nu känns det verkligen som vår, den klassiska sorten med smältande snö och sol som bländar och värmer ordentligt i lä. Och så är det ljuvlig påskledighet i dagarna fyra! Som grädde på moset får jag umgås med familjen, barn och barnbarn, vilket är det bästa jag vet! Idag är det en del förberedelser, lite städning, lite pynt, en promenad i solen och så en god långfredagsmiddag - entrecote på grillen och ett gott vin. Man har det bra - lyckligt lottad milt sagt :)

Som vanligt får jag ett riktigt shoppingsug till garderoben när en ny säsong kommer och jag har köpt ett par grejer som jag ska visa sen. Så länge kommer här ett litet kollage med fina våriga plagg från en av mina favoritdesigners - Vivienne Westwood som har gjort den gröna dräkten och den orange jackan. Den söta klänningen är från Anthropologie men skorna kommer jag inte ihåg var de kommer från, roliga och charmiga är de i alla fall!

Nu önskar jag GLAD PÅSK och hoppas vädret visar sig från sin bästa sida!

16 kommentarer:

  1. Älskar de här sprudlande färgerna som du bjuder på!

    Tack finaste Juliannie för påskhälsningen!

    Önskar dig och familjen en riktigt Glad Påsk!

    Kramar
    Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja man blir så GLAD av fina färger :)

      Ha det så skönt ni med - hittills (påskdagen) har vädret visat sig från sin bästa sida vilket man tackar ödmjukast för!

      Radera
  2. Visst är det härligt med vår - och just att snön ligger kvar i kombination med den värmande vårsolen tycker jag om, det blir så skön kontrast. Men jag kan inte säga att jag längtar efter att shoppa loss på kläder, snarare verktyg, gitarrer och fröer - vilken blandning!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha ha ha, ja man har olika intressen och det är ju bara som det ska vara :)

      Radera
  3. Blev helt kär i klänningen men den verkar inte finnas kvar på hemsidan. När hittade du den?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var nu i vår, inte alls längesen! Vad synd om den är slutsåld :( Du kanske hittar något annat fint från dom?
      Kram

      Radera
    2. Hade jag haft råd hade jag shoppat upp hela jäkla webbshoppen! Gaah, att man aldrig får nog av kläder =)

      Radera
    3. Nej det är ett hopplöst men härligt begär :)

      Radera
  4. Westwood är en cool donna - ha en fortsatt trevlig påsk! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. En vacker dag kanske jag kan spara ihop till någon Westwood-blåsa, det skulle kännas mäktigt att gå omkring i en sån!

      Radera
  5. Så underbara vårfärger. Jag har sett en ursnygg svart kjol av VW. Hon är fantastisk på att forma tygerna till kroppens fördel. Såg ett program om denna dam för en tid sen. Färgstark på alla sätt. Jag tycker synd om alla som inte har någon "tjock släkt" att umgås med. Det ger så mycket. Kram Anita

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja man är lyckligt lottad som får ha en stor familj runt ikring sig! I brist på familj får man hoppas att det finns goda vänner att umgås med.

      Kram

      Radera
  6. Wow vilken inspiration, tokgillar skorna. Vivienna Westwood är en stor favorit, tyvärr håller inte min plånbok med om det......nu måste jag kikar vidare här inne. Ha en bra start på veckan. Kramisar Tina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Roligt att du blev inspirerad :) och vad synd att jag inte kommer ihåg var jag såg skorna. Det kan ha varit antingen på Brandos.se eller Zalando.se men inte säkert, det finns ju så oerhört många skoshoppar på nätet...

      Radera
  7. Hoppas att påsken blev riktigt fin!!! Att få vara med familjen är verkligen det bästa sättet att fira påsken. För vår del blev det dock inte så då vi varit sjuka och snällt fick stanna hemma :-( (Men vi har haft det bra ändå!)

    Kram, Jenny

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag har haft det sååå bra med mina fina ungar runt ikring mig och en massa god mat så vi "knytit" ihop till! Och vädret kan man inte klaga på heller!

      Kram

      Radera