10 mars 2013

Mot ljusare tider

Vilken härlig känsla det är nu när det blivit så ljust på morgnarna och kvällarna och vi också haft många soliga, fina dagar i rad! Kalla nätter men på dagarna droppar det, porlar det och kvittras det! Mitten på mars och bara tre veckor kvar till påsk!


Tyvärr är jag lite sänkt på grund av min rygg som inte är bra ännu och hindrar mig från att leva mitt vanliga liv med träning och långpromenader, istället tycker jag synd om mig själv och mumsar för mycket sötsaker... men det blir nog bra så småningom. Hemma skulle jag vilja storstäda också, en riktig "springclean" så allt blev fint och fräscht, men jag får ta det i små steg i stället. Jag blir också så vansinnigt sugen på att köpa lite vårnytt till garderoben men nu har jag bestämt mig för att ge mig det som en belöning när jag gått ner lite i vikt, kan vara bra att ha en morot :) Jag köpte ett par riktigt snygga stövletter på rea för ett par veckor sen i alla fall och även ett maffigt halsband som jag tänkt ha på Magnus vernissage men ändrade mig i slutändan. Men det kommer fler tillfällen!6 kommentarer:

 1. Ajdå, tråkigt att du har problem med ryggen och det är ju verkligen något man använder i alla rörelser... Hoppas att det vänder snart!!!
  Här skulle det också behövas vårstädas. Solen uppskattas verkligen men oj så skitigt det blev inomhus!

  Ha en fin dag!
  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror faktiskt att det definitivt är bättre nu! Tänker på de som har kronisk värk och beundrar att de står ut... och så känner jag mig lite larvig som gnäller och tycker synd om mig själv. Nej, det får bli uppryckning :)

   Kram

   Radera
 2. Vi har fått vårkänslor här i Skåneland. Det känns som att hela garderoben behövs bytas ut och storstäda i hela huset. Så snyggt fynd du gjort på rean. Kram Anita

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja ni era lyllosar har ju mycket mer vår än vi här i Stockholms-trakten och för den delen hela vägen norrut ;) Har en systerdotter som bor i Malmö och hon visade bilder på snödropparna som slagit ut i hennes lilla rabatt. Men snart så! Ljuset och fågelkvittret är gott nog :)

   Radera
 3. Hoppas du har mindre ont snart! Ryggont - tufft!

  Underbara bilder Juliannie!

  KRAM
  Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snart bra, det är jag säker på! Tack för bildberöm - de härliga tulpanerna fick Magnus på sin vernissage och de höll sig så fint över en vecka. Fantastisk färg!

   Kram

   Radera