05 mars 2013

Storebror och lillasyster

Tiden har sprungit iväg som vanligt och jag som lovat att berätta och visa bilder från mina mysiga semesterdagar med mamma-lediga Charlotte och mina små barnbarn... men nu så kommer dom!

Det var förstås hur kul som helst att få tal del av vardagslivet och vara tillsammans utan avbrott, lugnt och avkopplat och kravlöst. Man sitter på golvet i myskläder och pratar med ljusaste rösten och försöker locka fram leenden från lilla tvåmånaders Eirin eller går omkring och guppar för att lindra magknip eller vad det kan vara. Nästa stund blir det låtsaslek med storebror Kian eller läsa samma saga fyra gånger i rad eller försöka jämka när viljestyrkan ska testas, ha ha. Och så var vi ute och gick i vintervädret, fikade, pratade och hade det allmänt underbart!






4 kommentarer:

  1. Å så mysigt, förstår att du uppskattar det. Mina föräldrar brukar uppskatta att få ha barnen hos sig över en natt eller två. Det blir väl lite annorlunda än när man bara är å hälsar på.


    Ha en fin dag!
    Kram, Jenny

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är jätteroligt att ha dom här också men än är det bara storebror som kunnat göra det eftersom de två andra är så små, men snart så! Då ska här skämmas bort :) De här mormordagarna har också varit tillfällen att kunna sitta och prata massor med mina döttrar vilket kan vara svårt att få möjlighet till annars.

      Kram

      Radera
  2. Härligt med mormordagar o bara få mysa med barnbarnen. Kan förstå att man säger att det är livets efterrätt. Ha en toppendag. Kramisar Tina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är verkligen guld! Man vill inte åka hem... :)

      Kram

      Radera