20 november 2011

Spa-helg

Helt otroligt vilken tur vi hade - med vädret alltså! Kall gråmulen, frostig vecka och så kommer vår lördag med strålande höstsol... och idag - regn och urr igen, ha ha helt fantastiskt!

Spa-helg innebär för oss att först gå ut på promenad och ha någon sorts picknick och den här gången tog vi bilen till Biskops-Arnö och knallade upp på utsiktsberget.



Väldigt lerigt var det men väl däruppe var det fint och torrt och vi hade med oss sittunderlag så vi skulle kunna sitta varmt och gott på berget och dricka varm choklad med rom.


Och där satt vi och pratade och myste tills solen gick ner...


Hemma igen lite frusna var det hur härligt som helst att basta och bubbla och dricka varsin San Francisco... Och sen satte stora köksfixandet igång med två vegetariska rätter och en efterrätt var. Vilken fantastisk buffé det blev! Efterrätterna fick inte riktigt rum i magen utom smakskedar men ooo så goda dom var.

Idag sov vi alla länge och åt sen härlig söndagsfrukost tillsammans. Ja, så var en underbar helg över som vi kan ha att minnas länge, länge och jag känner mig lyckligt lottad som har en sån fin och go familj


Som extrabonus fick vi träffa Kian när Charlotte blev hitskjutsad och han hade på sig sin fina tröja som Magnus och jag hittade på marknad i Gävle.



7 kommentarer:

  1. Det låter verkligen som en helt underbar helg!

    SvaraRadera
  2. Herregud vad mysigt vi hade det! Ska plocka fram detta minne många gånger när livet inte känns fullt så kul =)

    SvaraRadera
  3. Mmmmmmmm..... Allt var helt fantastiskt. Känns som att jag inte behöver äta på en hel vecka :)

    SvaraRadera
  4. Härlig helg! Skönt att bara umgås innan julsnurren börjar ; )

    SvaraRadera
  5. Underbar, mysig, fantastisk, härlig - väl valda ord :-) Ja, nu är man laddad för både ny jobbvecka och julsnurr!

    SvaraRadera
  6. Fantastisk helg! Känner mig fräsch och laddad i batterierna igen, mao laddad för resten av hösten och vintern. Ser fram emot vårt nästa mystillfälle med glöggtapas. :-)

    SvaraRadera
  7. Kan inte annat än hålla med om allt. Man får bara njuuuta! Det är som balsam för själen.

    Kram

    SvaraRadera