23 november 2011

Ny klänning

Idag ska jag till tandläkaren och göra av med en hacka pengar... men det finns ju roligare saker att spendera pengar på, som t.ex. kläder, skor och accessoarer... Eller god mat och goda viner...

Den här klänningen beställde jag från Halens för att den hade så fina höstiga färger. Den passar till exempel väldigt bra till vinröda strumpor och senapsgul cardigan och så ett brett läderbälte så blir det lagom jobbfint.

4 kommentarer:

  1. Hej och så kul att vi får vara med på din fina blogg :-) Vilken fin kombo du fick till med färgerna jag gillar den skarpt. Vill passa på att ge dig ett tips för att få fler läsare:

    Det är viktigt att du länkar rätt om det ska fungera:
    1. Skriv ett blogginlägg
    2. Gå in på den specifika produktsidan på www.halens.se och kopiera adressen. Obs! Använd produktens sida, inte förstasidans adress!
    3. Länka till den kopierade adressen från ditt blogginlägg
    4. Pinga http://www.twingly.com/ping så att vi vet att du länkat till oss
    5. Efter ett tag dyker länken till din blogg upp på Halens.se

    Tips! På alla produktsidor finns det en ”Blogga”-knapp. Genom att trycka på “blogga”-knappen får du en färdig länk som dessutom innehåller bilden på produkten.


    Lycka till och trevlig onsdag önskar anna från Halens

    SvaraRadera
  2. Tack Anna, roligt att du gillade min lilla styling! Bra tips, jag ska prova det nästa gång (i kväll kanske). Jag brukar faktiskt lägga länk till sidan, eller i alla fall till startsidan eftersom jag tänker mig att plaggets länk kommer att försvinna så småningom. Men det skulle vara kul att se om jag får fler besök på detta sätt!

    SvaraRadera
  3. Hej Julianne kul att du uppskattade mitt lilla tips :-) Sedan väljer jag lite då och då ut bloggare som bloggar snyggt om oss. Kika in på blogg.halens.se så får du se. Hej igen från mig

    SvaraRadera
  4. Åh, tänk den som kunde ha såna fina kläder på jobbet...

    SvaraRadera