01 januari 2010

Gott Nytt År!

En god bloggare börjar förstås det nya året med en sammfattning av året som gått!

Ja, det var året då jag startade den här bloggen, i april, och det har varit en jätterolig och skapande sysselsättning helt klart. Jag vill gärna ha fler kommentarer, det är ju liksom en stor del av nöjet. Det är så enkelt så om ni inte provat, välj "namn/webbadress" och skriv sen bara in namnet, man behöver inte någon webbadress. Om det blir "protester" är det bara att trycka publicera en gång till så funkar det!



Sen var det sommaren med Zamba, vår nya båt! Ett riktigt lyckat byte, trots att det kändes lite si och så från början innan vi fräschat upp henne och lagat läckande rutor.


Hemmet fick en uppfräschning utomhus genom att vi bytte altantrall och skaffade en ny terassmarkis, motordriven och allt, och så planterade jag massor av nya blommor i rabatterna. Det var ju en ganska regnig sommar, men det var bra för växtligheten - det har sällan varit så frodigt och grönt!



På sluttampen av året bokade vi till slut en semesterresa! Vi är inte precis några "globetrotters", och det tog tid att komma till skott och boka en resa och få använda de presentkort vi båda fått i present! Själva resan blir först i mars och det ska bli jättespännande!


Avslutningsvis ett citat som uttrycker vad jag känner inför 2010 - Det är roligt att leva så man får se hur det går!

3 kommentarer:

  1. Gott nytt år Eva!
    Hoppas att det blir ett skönt år och framför allt att resan blir fantastisk.
    Själv ser jag fram emot ett underbart år hemma med lille Felix. Kan det bli bättre?

    SvaraRadera
  2. Gott nytt år
    Vilken rolig och intressant blogg jag blir en följare.

    SvaraRadera
  3. Hej mamsen!

    Passar på att kommentera varje inlägg istället för en ända gigantisk kommentar på senaste inlägget. ;-)
    Kul med en sammafattning, tänk att 2009 är slut. Har inte riktigt fattat att det är 2010, känns fortfarande konstigt att skriva det.

    Men nu är det nya tag som gäller, full fart framåt! Det här året har vi trevliga saker som väntar.

    Kram

    SvaraRadera