24 januari 2014

Nytt utseende på bloggen!

Nu kände jag för att förnya mig lite! När jag nu inte ska köpa mig något nytt till garderoben (enligt mitt nyårslöfte) så kan jag ju helt gratis ge bloggen nya kläder! Så det blev en av mina favoritfärger, ljus aqua, som bakgrund och ett modigt, rejält typsnitt och så pynt med en bild från illustratören och designern Helen Dardik. Klicka HÄR för att komma till hennes härliga, färgglada blogg.

 Hoppas ni tycker om förändringen!

 Så här såg det ut förut med gul bakgrund:


6 kommentarer:

 1. Så fint det blev med din nya design på bloggen. Jag håller oxå på att göra om lite inne hos mig. Jag har handlat lite på rean men av någon anledning dras jag gärna till det nyinkommna i butiken. Så för min del är det billigast att stanna hemma.
  Kramar Anita

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vad roligt att du gillar designen! Ska bli kul att se vad du hittar på hos dig :)
   Trevlig helg Anita

   Radera
 2. Din nya header är jättefin, skulle behöva göra om min också, men det är inte helt lätt....Nu har jag också köpstopp, får se hur länge det vara, ha, ha. Kramisar Tina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Förstår att du har köpstopp ett tag nu efter din shoppinghelg på Gekås, hi hi. Erkänner att det inte är helt lätt för mig att avstå nu när vårplaggen börjar dyka upp, men jag har en hel del tyger liggande, så blir suget för svårt får jag sy mig något :)

   Radera