05 augusti 2013

Vilken sommar!

Jag minns knappt när vi hade en sån här ljuvlig sommar sist... och tänk att jag hade sån tur och valde semester precis de här veckorna!

Nu har vi nästan gjort klart i vardagsrummet och det blir fräscht och nytt och känns som en ordentlig "ansiktslyftning" - lovar att visa bilder när allt är klart... ;)

Vad har vi mer gjort då? Jo i lördags när jag tror det var sommarens varmaste dag fick vi lov att närvara vid öppnandet av en konstutställning i Virsbo där Magnus deltar med tre tavlor tillsammans med drygt 60 olika konstnärer från hela världen, tema landskap. Utställningen i Virsbo Konsthall varar i tre veckor och de har öppet lördagar och söndagar. Det var ganska många som kom dit trots den otroligt varma vädret och det var inte mindre varmt inne i den gamla fabriksbyggnaden som inhyser konsthallen kan jag säga! Magnus tavlor är de tre stora, färgstarka till vänster på bilden (sorry för lite suddig mobilbild).


Klicka HÄR för att komma till deras hemsida. Virsbo ligger ca 4 mil norr om Västerås längs väg 66 mot Dalarna.


Och idag har vi varit på kalas och firat mitt lilla barnbarn Elise som fyllt ett år - tänk ett helt år sen hon var liten, pyttig nyfödd... Det var huset fullt av släkt och vänner och vi blev bjudna på paj och sallad och världens godaste tårta, kakor och cupcakes (från Linda Lomelinos recept). Presenter i mängd till vår lilla prinsessa som verkade trivas bra med att vara festens medelpunkt!


Mamma hjälper till att blåsa ut ljuset!


"Hmm, undrar vad det kan vara i det här paketet?"


Alla storkusiner hjälper så gärna till!


Och här kommer lite fler ljuvliga bilder från sommarfesten i Sörmland härom veckan...

Och slutligen har jag också (förutom ettårspresenter) hunnit shoppa lite till mig själv... nyinkomna kakigröna jeans på Lindex och läckra skinnskor med kilklack på Deichmann-rea...


Och så till hemmet nya handdukar från Ikea i favoritfärgen turkos!


Men i morgon sticker vi ut på sjön ett tag igen för att bada, sola och bara ha det skönt och avkopplat! Önskar er alla en fortsatt skön sommar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar