09 maj 2013

Stughelg i maj

Den här våren har verkligen varit sen i starten, det märkte vi tydligt på vårens stughelg som vi alltid tar vi ungefär samma tid! Minimala små knoppar på träden och vitsippor som precis börjat slå ut men massor av blåsippor. Oftast har det kommit betydligt längre och vi har kunnat sola i bikini och till och med doppa oss i sjön! Men nu en knapp vecka senare har det minsann brakat till ordentligt i naturen, det låg liksom bara i startgroparna - HÄRLIGA MAJ...

Vi hade det förstås helt ljuvligt med tidig start fredagmorgon då vi började med att ta ut mattor, täcken och kuddar för vädring i solen och göra rent och fint efter vintern. Vi njöt av god, fräsch mat och smarriga viner, sov som stockar och var ute på långpromenader, eldade brasa, lyssnade på skön musik, bläddrade i inredningstidningar och pratade, pratade och pratade om allt mellan himmel och jord. Man blir HELT avstressad av en sån här weekend och full av idéer och inspiration! Och så känns det lite vemodigt att åka hem på söndag eftermiddag och vi önskar alltid att vi kunde stanna några dagar till.4 kommentarer:

 1. Det låter som en helt fantastisk helg! Helt underbart att få sticka iväg sådär och få er stuga sommarfräsch, äta och dricka gott och så långa promenader:)
  Helt i min stil:)

  Ha det fint!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen en lycka att få möjligheten att åka iväg så här två gånger om året och tanka energi. Tack vare vår snälla moster och morbror som äger stugan och låter oss låna den!
   Ha det gott! Kram

   Radera
 2. Åh, det låter alldeles underbart. Det är en sån gåva att få ha en syster!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med till fullo! Och särskilt när man har en så fantastisk syster som jag har!

   Radera