20 maj 2013

Nu är jag igång!

Efter det sista finslipandet och ovärderlig hjälp från supporten på Textalk och bollande med familjen har jag nu äntligen sjösatt min webbutik - By Juliannie! En Facebook-sida har också sett dagens ljus där man kan ta del av nyheter hela tiden. Det är verkligen sååå roligt att ha fått möjligheten att göra det här och som ni förstår är det svårt att slita sig från sömnaden och fixandet med shopen för att ta hand om resten av vardagen. Nu gäller det att få till en bra balans! Sommaren har ju dundrat in över oss och man måste förstås också ta sig tid att koppla av och njuta och inte bara sitta inne med näsan djupt i tyghögarna ;) Igår har för övrigt vår härliga båt Zamba - en Coronet Deepsea 31 fot - sjösatts den med! Jag tror vi får ta fram lite bubbel i kväll och fira! Fortsätter det fina vädret räknar vi med en premiärtur på nationaldagen den 6 juni! Det är ju en del städning och fixande innan hon är fin igen.

Bland de senaste alstren i shopen är kuddar i ett autentiskt 50-talstyg - jag blev såå glad när jag fick tyget av min kusin som berättade att det varit gardiner i hennes föräldrars första hem. Och det är så väl bevarat och fint med sitt tidstypiska mönster i vitt och gult på grå botten! Klicka HÄR så kommer du in i shopen! Jag har roat mig med att döpa kuddarna till lite fantasifyllda namn och den här fick heta Vivantus och finns i storlekarna 40 x 60 och 50 x 50 cm.
I förra inlägget finns en bild på en kudde med en gulblommig applikation och passpoaler i grårandigt, den heter för övrigt Strantus och är 50 x 50 cm, den passar ypperligt ihop med Vivantus som man kan se på bilden.


En annan somrig, romantisk kudde är Pierosa som är 50 x 50 cm och bara finns i ett exemplar.


Välkommen i att kika runt i By Juliannie´s butik!

4 kommentarer:

 1. Grattis och stort lycka till:) Bra jobbat! Det så jättefint ut och vilka fina kuddar!!!

  Jag har naturligtvis redan varit inne på fb och gillat:) Och här återkommer jag snart via mail, det här har jag inte fått till än. Men så är det där med tiden, den vill ju aldrig räcka!

  Men återigen - ETT STORT GRATTIS OCH LYCKA TILL! Det kommer att bli superbra.

  Kram
  Suz

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina snälla, värmande ord! Det känns verkligen hur bra som helst och jag svävar runt på små moln :) Sa just till min man - tänk när jag först fick idén, i slutet av förra sommaren - och nu är jag där knappt ett år senare...
   Nu får vi följas åt i webshopvärlden och peppa varandra med goda råd och uppmuntrande ord! Lycka till du med!

   Kram

   Radera
 2. GRATTIS!!! Självklart måste du fira det här! Stort lycka till med din butik.
  Visst är det lätt att jobba sig igenom hela dagarna när arbetet är så roligt men som du skriver är det nog viktigt att få en balans. Inte alltid så lätt...

  Kram, Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Din fina webbutik http://hemlangtan.com/ har inspirerat mig massor och vårt bollande om produktfotografering m.m. Lycka till med din bröllopsbutik som snart öppnar vad jag förstår!

   Kram

   Radera