05 september 2012

Kreativitet, företagande och lite trädgård

Nu har bloggen fått lida igen och jag har inte heller uppdaterat mig hos alla mina fina bloggfavoriter och nu ska jag berätta lite vad som tar hela mitt intresse och nästan hela min fritid. Jo jag har startat ett eget företag! Lusten att få ägna mig åt något kreativt, få använda mina talanger och riktigt grotta ner mig i något nytt, roligt utmynnade i detta.

Min kreativitet får som mest utlopp med textilier men hemma finns det liksom inte plats för alla mina idéer. Men jag vet att det finns massor av människor som inte kan, vill eller hinner sy själv och då kommer jag in i bilden. Jag har ingen skräddarutbildning så kläder kan det inte bli, men däremot heminredning! Så nu är jag busy, busy med allt som hör till detta med företagande och det innefattar också en webshop som är under uppbyggnad, så ni förstår att jag inte hinner blogga ;) Jo då, tanken är förstås att jag ska blogga här om vad som händer och hur det går men än är det lite för tidigt att gå in på detaljer.


Annars är det ju "förhöst" med växlande väder och en trädgård som börjar se lite bedagad ut men ändå full med vackra senblommande växter, hortensia, röd solhatt (som jag satte i år), rosenflockel, kärleksört, höstflox med flera. September är fin! Min födelsedagsmånad också.


 

6 kommentarer:

 1. Vad roligt med företaget! Lycka till, det här blir jättebra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det blir en spännande höst!

   Radera
 2. Så himla kul med en egen liten firma! Alldeles lagom då jag vet hur baksidan av egenföretagande kan se ut.
  Detta kan ju bli precis hur bra som helst! Ska rekommendera dig till alla jag känner. Om du vill det förstås =)
  Massor av kramar och lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Marie! Jag vill jättegärna att du rekommenderar mig! Och precis som du säger, en liten lagom firma utan så mycket att förlora utan förhoppningsvis lite att vinna!

   Radera
 3. Grattis!!! Så roligt och spännande! Ser fram emot att se och höra mer sedan.

  Härliga höstbilder också. September är verkligen en härlig och vacker månad.

  Kram, Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja det här är det roligaste projektet jag satt igång sen vi köpte hus och planerade renoveringen! Önskar att jag hade 24 timmar till per dygn.

   Radera