16 januari 2011

Pastellig inspiration

Det är söndagkväll efter en mysig, avkopplande helg och återigen droppar det från hustaken och slaskar på vägarna.

Det är ju ett tag kvar till våren, men jag kan inte låta bli att kolla in och längta efter lite ljusa och pastelliga kläder... så här kommer ett litet inspirerande axplock från bl.a. Net-a-porter.




4 kommentarer:

  1. Fina kläder! Å va jag längtar efter att få klä mig i vad jag vill igen och kunna exprimentera med allt jag har i garderoben och kunna köpa mig nått nytt plagg. Jag saknar verkligen kjolar, älskar den där stilen du har på de fyra sista bilderna.

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Åh, vad fint! Tack för inspirationen! Tycker sjalen längst upp var riktigt fin! Och även den på "tredje" bilden (den med lilla axelväskan).

    SvaraRadera
  3. Jag gillar också sjalen längst upp jättemycket, det var den jag hittade först och färgkombinationerna är riktigt i min smak! Den är från Alexander McQueen.

    SvaraRadera
  4. Hej vackra du! Ja sjalen var verkligen läcker!

    Nu till dina frågor:
    Det ska vara mörkt muscovadosocker.

    Hmm... dumt nog har jag aldrig tänkt på hur länge den ska stå, brukar alltid ivrigt springa till frysen och kolla om det har stelnat. Men ju längre desto bättre. Så om du ska servera den på kvällen är det inte fel att tillaga den typ 5-6 timmar innan. Lycka till och hoppas att ni gillar den lika mkt som vi gör :-) Kram!

    SvaraRadera