22 augusti 2017

Säsongsstart på Gallery Magno Art

På torsdag den 24 augusti öppnar vi vårt galleri för säsongen! Och först ut med VERNISSAGE kl 18 - 21 är Fereshteh Asadi med sina underbara motiv i olja, människor, platser, land och stad. Härliga färger! Klicka HÄR för att komma till galleriets hemsida och läsa mer, öppettider, adress m m.Inför premiären har vi ägnat tre intensiva dagar åt att rensa, röja, feja och putsa - varenda vrå har tagits om hand! Och framför allt har vi sett till att få ordning på allt material som måste finnas på ett aktivt galleri som dessutom fungerar som ateljé för både Magnus måleri och för målarkurser! Det känns i kroppen med allt ovant kroppsarbete (för mig i alla fall) och man blir påmind om våren 2016 när vi under tre fullspäckade veckor gjorde om lokalen på Sibyllegatan 15 till galleri! Se här några bilder från då....
HÄR kan du läsa inlägg från då också och som extrabonus lite från vårt första galleri i Skokloster som vi drev 2015! Bloggen Artbook på galleriets hemsida Magnoart.se är också en guldgruva för att kika tillbaka på vad som hänt och vilka konstnärer som ställt ut sen starten våren 2016!

Idag vilar jag ut på min lediga dag och njuter av vår fina trädgård som nu är grön och fin efter välbehövligt regn och det fint nymålade huset!
1 kommentar:

  1. Ja tänk vad ni har jobbat och slitit, men så har det blivit riktigt, riktigt fint också.

    SvaraRadera