11 februari 2015

Rigga sig för Paris

Hemma sjuk idag, virus..... "Vabruari" men inga småbarn att vabba för längre utom att jag kan ställa upp för mina barnbarn istället - när jag är frisk vill säga. Men solen skiner och det drippetidroppar från takkanten vilket jag tycker mycket om, fast det bara är februari och många snöfall kvar att vänta innan våren infinner sig på riktigt.

Och då - i MARS åker vi till PARIS som jag skrev om i förra inlägget!  Och kanske, kanske är det riktigt vårigt där och man kan klä sig lite tunnare än hemma. Förhoppningsfull som jag är har jag beställt lite nytt från Zalando där favoriten är de blommiga Dr Martens-kängorna som jag först såg i New York och blev väldigt förtjust i. Blommiga kängor.... vilken vårkänsla va!
6 kommentarer:

 1. Vilket härligt, vårligt kollage. Underbart med en resa till Paris o möta våren där. 11 år sen jag var där sist, börjar bli dags för en ny tur dit. Hoppas du mår bättre. Kramisar Tina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja nu är jag frisk igen, skönt. Ser verkligen fram mot resan och hoppas förstås på att det kan bli väder så man kan sitta på utecafé och dricka café-au-lait. Kläderna och kängorna jag beställde har kommit nu och det var perfekta, jisses så roligt det ska bli! Inte nog med Paris, i april ska jag åka till Budapest med familjens brudar - min födelsedagspresent från i höstas när jag fyllde 60!
   Kram Eva

   Radera
 2. Hoppas du har kryat på dig inför Parisresan. Jag var där för första gången i oktober tillsammans med våra flickor. Men det kommer att blir fler besök i den staden. Kram Anita

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jadå, jag har hunnit krya på mig, bara att hoppas att ingen ny virus hoppar på mig innan resan. Men inget ska hindra mig, jag ser sååå mycket fram mot resan! Jag åker med min Magnus och några av hans konstnärskollegor som alla ska ställa ut på ett galleri mitt i Paris o la la!
   Kram

   Radera
 3. Vad roligt! Låter fantastiskt!

  SvaraRadera
 4. Oh la la! Så läckert med Paris! Vackert kollage du har satt ihop, så inspirerande. Blommiga kängor - så läckert!

  Jag har också varit dålig efter vår resa. Det har suttit i rejält. Hoppas du känner dig bättre snart!

  Tack rara för att du tog dig tid att kika in hos mig, blev så glad. Jag rekommenderar varmt Barbados!

  KRAM
  Lotta

  SvaraRadera