23 juni 2014

Är det juni eller november?

Nej inte november inte.... det är ju ljust hela kvällarna och det BLOMMAR, trots kylan. Pionerna, nävorna, klätterrosorna som börjat slå ut, plymspirean och funkiornas stora fantastiska blad med vattendroppar på... dom trotsar regnet och den kalla blåsten. Klart det blir vackrare när kvällssolen lyser på alltsammans men snart kommer det nog somrigare dagar tror jag. Här kommer en härlig bildkavalkad från vår trädgård... och längre ner en INBJUDAN....Man kan ju pyssla inomhus istället också, sy kuddar och måla tavlor till exempel! Och som en riktig utmaning till vädergudarna har vi planerat en VERNISSAGE av våra alster, By Juliannies kuddar och Magnus konst, i vår egen trädgård - ONSDAGEN DEN 2 JULI. Kom när du vill MELLAN KL. 15:00 och 21:00. Varmt välkommen hit och ta gärna med familj och vänner, vi bjuder på förfriskningar och adressen är YMERS VÄG 11, BÅLSTA. Om det mot förmodan regnar så får vi skjuta på evenemanget till senare i sommar!4 kommentarer:

 1. Syster yster30 juni 2014 07:24

  Fina, fina bilder. Oj vad du inspirerar, nu blir det plantskolan den här veckan. Lennart och jag kommer på onsdag förstås.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att kunna inspirera :-) Och eftersom det har varit så kallt har blomningen hållit i sig längre än vanligt och står i sitt finaste flor just nu lagom till trädgårdsvernissagen. Och jag tror vädergudarna har sett på oss med blida ögon för prognosen ser jättebra ut! Sommarvädret kommer till Bålsta just från och med onsdag :-)

   Radera
 2. Ljuvliga bilder! Tack rara för att du tittar in och säger hej hos mig :-) Så roligt att ni åker till New York snart! En stad som alltid är härlig att komma tid, oavsett årstid. Ni kommer till sommarvärme och ett sommarhärligt Manhattan!

  KRAM!
  Lotta

  SvaraRadera
 3. Ja det ska bli helt fantastiskt att komma till Manhattan! Längtar.... och nu är det bara en vecka kvar... Din blogg är verkligen en fantastisk bilderbok över New York och Connecticut, rekommenderar den som läser det här att kika in hos Lotta och bli betagen!

  Kram

  SvaraRadera