Jag tycker det är så himla fint med naturfärgade ägg, alltså där man använt de naturliga färgämnen som man får från grönsaker och växter. Men ännu har jag inte provat alla de varianter som finns, bara att ha rejält med gurkmeja i kokvattnet för att få fint påskgula ägg. Men i år ska jag definitivt prova nånting mer, kanske rödkål som ska ge blålila toner. Klicka
HÄR och
HÄR så får du tips på massor av fina färgnyanser och hur man gör!
Så mycket fina färger
SvaraRaderaHa en skön påsk
Ja jag gillar de där mjuka milda färgerna som blir när man "växt"-färgar! Till frukosten i morse blev det bara gula av gurkmeja eftersom jag inte hunnit förbereda något annat men det är också fint!
RaderaFortsatt trevlig påsk till dig med!
Vilka fina ägg, nästa så man inte vill äta upp dem. Ha en fortsatt mysig o skön påsk. Kramisar Tina
SvaraRaderaJa jättefina! Ha det så gott du med. Kram
Radera