26 oktober 2013

Fotobok åt lilla moster

Man har det bra... lördag - ljummet promenadväder fast det är slutet av oktober - fika med tända ljus - fixat lite haloweenstämning på förstukvisten - betalat räkningarna och fått pengar över - och skickat iväg varsin fotobok åt mina två små mostrar som inte har datorer för att titta på bilder.

Känner mig också nöjd med veckan som gick, jobbade undan allt inkommande och hann också med ärenden, ett gympapass och en pysselkväll. Och så blev flera trevligheter under hösten inbokade, bl.a. "fiska sik på Barnens Ö" med syster och man (klicka HÄR för att se hur det var förra året!) och födelsedagsmiddag på stan med familjens tjejer och även en spa-helg hemma hos oss med samma gäng. Så mysigt att ha något att se fram mot när hösten blir mörkare och urrigare!


Sen måste jag berätta hur nöjd jag är med det företag, Ifolor, som jag bestämde mig för när jag skulle göra fotobok till mina små mostrar, varav en fyller 90 idag! Klicka HÄR för att komma till deras hemsida.


Det var användarvänligt, bra priser och snabb leverans och dessutom blev det PRECIS som det såg ut på dataskärmen. Jag valde mjuka "pärmar" och spiralrygg för att det skulle bli lätt för gamla händer att bläddra i och det blev jättebra. Jag kommer definitivt att använda mig av dem igen! Så här såg det ut när jag höll på och fixade med bilderna och designen...


Nu väntar en skön lördagkväll med sushi till middag och första avsnittet av "Så mycket bättre" vilket jag ser fram mot mycket!

Önskar er alla en fortsatt skön helg!

2 kommentarer:

 1. Så snyggt vardagsrummet blev. Förstår att ni är nöjda. Här jobbar vi fortfarande med inspirationen. Jag vet ungefär hur jag vill ha det. Nu gäller det bara att få med mannen oxå. Det lät roligt att fixa med fotoböcker. Det skulle man kanske testa istället för att beställa bilder och klistra in. Kram Anita

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja vi är mer än nöjda, det blev såå bra med ljusare färger vilket särskilt märks nu när hösten är här. Jag hade också en motsträvig man ;) Särskilt mot att överhuvud taget göra om och att behöva renovera igen, tror han fick nog efter badrummet och tvättstugan för några år sen, hi hi. Men snällt tjat och till slut ta tag i saken med egna händer gjorde susen, och sen var det i alla fall han som gjorde det tyngsta jobbet ;) Inspiration fick jag från Pinterest, vilken guldgruva!
   Tycker du absolut ska testa fotoböcker, man kan ju skriva hur mycket man vill också, det är bara att lägga in textrutor. Jag höll på med album förr men nu blir det aldrig av att ens beställa bilder, de ligger bara på datorn. Visserligen tittar jag/vi på dem då och då men det är inte samma sak som ett album. Nu har jag stora planer på att göra böcker av mina dagboksanteckningar (som också förs på datorn) och illustrera med bilder. Prova i liten skala, det är verkligen inte dyrt!

   Kram

   Radera