26 juni 2013

Underbara juni

Vad har hänt här då? Varför kommer det aldrig något nytt inlägg? Jo underbara juni kom i vägen! Sommaraktiviteter, trädgård, examen, båt, midsommar och förstås mitt företagande med sömnad... och så jobbet med min långa resväg på 9 mil om dan - tiden räcker helt enkelt inte till!
Här kommer ett lite potpurri av bilder, så får jag ha lite lägre ambitioner med mina inlägg framöver - det får bli bra så. Och om två och en halv vecka har jag SEMESTER!


Trädgården frodas och i år är funkian fantastisk!


En kudde i lite marin stil fick hamna i webbutiken!


Tommy tog studenten!


Syrenen blommade så vackert med sina mörklila klasarJag började sy kuddar till barn- och babyrum!


Pionerna lika häpnadsväckande vackra varje år!


Sommarens första kväll på sjön... magiskt vackert


Och så en kudde till!
Titta gärna in på min webbutiks Facebook-sida och "gilla"! Klicka HÄR för att komma dit!
 

11 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder! Verkligen fin trädgård ni har.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Sommar o sol då ska man njuta av livet o ha det gott. Sitta framför datorn kan man göra när det regnar o är trist. Underbar trädgård du har, förstår att du hittar inspiration o energi i den. Kramisar Tina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja att hitta en bra balans mellan allt man vill, det är mitt stora mål. Kanske inte går men man får försöka i alla fall :)

   Kram

   Radera
 3. Vilken fantastisk trädgård du har.
  Bilden på sjön är ju helt fantastiskt vacker.
  Det är svårt att hänga vid datorn hela tiden, speciellt när det är fint väder, då vill man ju bara njuta.
  Vad skönt att du snart har semester.
  Ha en fin onsdag!
  Kram Bodil.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! På sjön är ju alltid kvällarna så fantastiska med speglingarna i vattnet och himlen som blir så STOR. Verkligen en ynnest att få uppleva detta varje sommar! Och nu är det bara två veckor kvar att jobba... :)

   Radera
 4. Vilka härliga bilder på en fantastiskt fin trädgård. Kuddarna är också fina. :-)

  SvaraRadera
 5. Tack för din kommentar.
  Ha en fin fredag!
  Kram Bodil.

  SvaraRadera
 6. Men visst får det bli så emellanåt. Det är ju trots allt livet här och nu som är viktigast! Jag tycker du verkar hinna med hur mycket som helst och att pendla vet jag alltför väl hur mycket det tar av värdefull tid!

  Hoppas det går bra i din webbutik! För min del rör det sig lite, men jag har inte gjort mycket reklam så jag är nöjd med det lilla som händer:) Huvudsaken just nu är att någon hittar hit! Och för ett tag sedan läste jag att det var otroligt högt besökarantal som krävdes för att det överhuvudtaget skulle resultera i ett köp, så jag är mer än nöjd så här långt.

  Ta bloggen helt i din takt och njut av verkliga livet, det går inte i repris.
  Sköt om dig vännen<3
  Kramar
  Suz

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack det samma Suz! jag har ju läst hur du också kämpar med allt som du vill hinna med. Och det är ju onekligen frustrerande att behöva välja när det finns så mycket kul att ägna sig åt på sin lediga tid!
   Webbutiken har en slow-start än så länge (familj och vänner) men jag förstår att den är en droppe i havet av det enorma utbud som finns på internet. Jag tycker ändå att det är jätteroligt och otroligt givande på en massa plan och jag får sån positiv feedback från alla. Tänkte försöka marknadsföra mig lite mer så småningom så får vi se vad som händer ;)
   Kram tillbaka

   Radera