03 februari 2013

Äntligen februari

Vilken perfekt start på februari det blev! I fredags personalfest med god mat, trevligt sällskap och fullt ös på dansgolvet och så hade jag förmånen att få sova över hos min kära jobbarkompis som bor mitt i stan så vi kunde promenera hem på nattkröken.

Lördagen hade jag planerat i förväg för att få tid med både solig vinterpromenad, lite städning och sen en stunds hemma-spa med avkopplande, väldoftande bad. Och så hinna äta en god middag innan MELODIFESTIVALEN! Min favorit med David Lindgren gick vidare också :)

Idag lika fint väder så det blev en långpromenad igen och så plockade jag undan varje spår av julen (lite sent, jag VET) och gjorde istället en liten vårlig blomgrupp med primula och murgröna. Det är ju så skönt att känna att ljuset ger energi och att man kan ana våren där borta nånstans!

2 kommentarer:

 1. Primula! Min favorit. Det ger sådan vårkänsla!

  Jag ska också ha en spa-stund nu. Fixa till mig efter en vecka på stranden ;)

  Så vacker bild!

  Ha en skön och avkopplande helg Juliannie!

  KRAM
  Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å så trevligt att höra ifrån dig! Jag har varit så dålig på att uppdatera min blogg på sistone och även på att titta in på din och alla andras... Det blir så där ibland, man grottar in sig i sin egen lilla värld. Nu blev jag pepp och nyfiken på vad du har publicerat för vackert och njutbart på sistone!
   Kram

   Radera