23 december 2012

God Jul

Jag har varit lite frånvarande från bloggvärlden ett tag. Mycket att stå i och ingen ork på kvällarna. Men nu har jag ledigt i två veckor och känner trots allt julfix att lugnet lägrar sig i själen. Vi har varit ute på snöiga promenader två dagar i rad vilket jag inte varit sen snön kom... och bara att få sova tills man vaknar av sig själv. Phu så skönt...

Julafton ska vi fira hemma med familjen som precis fått tillskott av en liten Eirin! Hon föddes den 20 december så nu är Kian storebror åt en liten syster... Det ska bli sååå mysigt att träffas i morgon!

Kameran har också legat i träda så jag visar en julig bild från Pinterest istället, där jag för övrigt samlat julbilder i mängd för att få inspiration.


God Jul nu till er alla!

11 kommentarer:

 1. Jag har oxå legat lite på latsidan med bloggen. Men ibland kan det vara skönt. Grattis till lilla barnbarnet.
  Julkramar Anita

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag känner ibland att jag vill vila från allt som pockar på uppmärksamhet, kanske särskilt när det är mycket att fixa med. Men nu är jag ledig och lugnet har infunnit sig!
   Det var helt underbart att få träffa denna lilla mörkhåriga skönhet, endast fyra dagar gammal, som det ska bli såå roligt att få lära känna!

   Kram

   Radera
  2. Kikar bara in för att önska dig ett Gott Nytt År! Kram Anita

   Radera
 2. Så skönt med ledigt nu och vara med familjen. Grattis till er nya lilla familjemedlem! SÅ härligt <3

  God fortsättning tlll dig och dina kära!

  Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och god fortsättning till dig också och hoppas att allt hemskt som hänt runt dig har hunnit blekna något litet.

   Kram

   Radera
 3. Hoppas du har en fin jul! Stor kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag har det finfint! Julfint och städat och sovmorgnar och en massa saker som äntligen blir gjorda - inklusive sköna promenader. Förstår av din blogg att du har det alldeles utmärkt också!

   Kram

   Radera
 4. Tack fina Eva för din hälsning hos mig! Så roligt att hitta dig på Pinterest, visst är det farligt beroendeframkallande?! Jag har inte kommit igång riktigt än med bildsamlandet men jag känner på mig att jag kommer att fastna när jag väl är igång :)

  Vad roligt med den nya lilla flickan i familjen - grattis! Jag förstår att du haft fullt upp. Hoppas du haft en underbar jul och fått vila lite också. Önskar dig ett strålande nytt år 2013, jag ser fram emot att följa din underbara blogg då också. <3

  Varm kram & Gott Nytt År!
  Madeleine

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Pinterest är sannerligen beroendeframkallande och även Tumblr, men där går gränsen, det tänker jag i alla fall inte börja med ;)

   Vilka snälla ord du skriver, jag blir jätteglad! Och önskar dig också ett riktigt, härligt, inspirationfyllt 2013!

   Kram

   Radera
 5. ...och ett riktigt Gott Nytt År till dig! Så glad jag hittade dig och din härliga blogg.

  Ser fram emot 2013 tillsammans.

  Kram!
  Lotta

  SvaraRadera
 6. Jag vill önska dig ett nytt fint år! Stor kram!

  SvaraRadera