02 maj 2012

Härlig långhelg!

Vilken helg! Kan man ha bättre tur med vädergudarna?! Det känns som en liten mini-sommarsemester, äntligen verandaliv! Fick också träffa familjen i form av fika hos Charlotte och Kit och charmisen Kian och sen middag hos Linda och Kjell, jättemysigt och efterlängtat!

Hemma har vi donat inne, men mest ute i trädgården och också hunnit med långpromenad och gym så kroppen är lite mör kan jag säga. Perennskrufset är borta och gödsling och jordförbättring på gång, utekrukorna förberedda för plantering av sommarblommor och Magnus har byggt en ny kompostbehållare. Och så har vi förstås fikat och haft det bra mellan projekten och tittat på blåmesarna som idkar kärlek och bygger bo i vår fina holk. I dag ska det bli ännu sommarvarmare så det hade inte varit helt fel med en dag ledigt till!






8 kommentarer:

  1. Jaa,nån liten ynka dag till hade man väl kunnat få va ledig. Vilken härlig bild på blåmesen. Tror att han kommer att trivas där :)

    SvaraRadera
  2. Känns skönt ändå att det bara är tre dar att jobba! Hoppas helgen som kommer blir lika fin!

    SvaraRadera
  3. Ja visst är det härligt när dessa dagar kommer.

    SvaraRadera
  4. Roligt att höra från dig Tommy! Ha det gott i försommarvädret!

    SvaraRadera
  5. Vilken otroligt fin fågelholk! Blåmesen ser riktigt stolt ut. :) Tack snälla du för dina hälsningar hos mig! Ha en fortsatt fin dag. Kram, Madeleine

    SvaraRadera
  6. Tack Madeleine! Det är min händige man som gjort holken och han hade riktigt kul under tiden kan jag säga! Det är första året som den blir bebodd, som synes tillverkades den 2010, och det är så skoj att kolla in mesarna när dom boar in sig!

    SvaraRadera
  7. Helt otroligt vilken värme vi fick! Men nu verkar den vara puts väck. Det var en härlig bild på blåmesen!

    SvaraRadera
  8. Ja nu blev det sannerligen lite kyligt, men det är väl typiskt maj, det går inte riktigt att lita på... men det är i alla fall FREDAG!

    SvaraRadera