14 juli 2010

Semester!

Semestern har börjat och några dagar har förflutit i MYCKET avslappad stil... Till och med jag som älskar värme har blivit helt däckad av den här värmeböljan! Men idag är det molnigt och sval, fuktig luft känns underbart och man kan kanske få lite styrfart på sånt som behöver göras (sy klänning till bröllopsfesten t.ex.).

Semesterveckorna ligger annars helt oplanerade, delvis för att vi inte har någon båt i sjön, men det känns ganska okej ändå. Visserligen hade det blivit en hel del mer bada och sola med båten eftersom vi inte är några "strandälskare.

Trädgården växlar med nya blommor hela tiden och gräsmattan håller sig grön och mjuk med mycket vattning och vi känner oss lyckligt lottade som i alla fall har en trädgård att njuta av. Här ett litet kollage av vad som blommar just nu, klematis, vädd, funkia...


Till något helt annat - sommar-rea - man kan hitta mycket fint som man inte visste att man behövde ;o) T.ex hittade jag på Ellos.se en fin blommig blus som passar bra till jeans och en mjuk, skön cardigan i silke/bomull!


Jag skriver snart igen, nu har jag massor av TID!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar