12 april 2010

Förlåt dröjsmålet...

Oj, nu sprang tiden iväg och det blev ett långt hopp sen förra inlägget! Förlåt, ska bättra mig... Vet inte vad jag ska ge för anledning - men tror det känns som det gamla slitna uttrycket "vårtrötthet". Vardagskvällarna är så här: Komma hem - handla det nödvändigaste - äta - prata lite - TV lite - somna ca 21... behöver tydligen sova väldigt mycket.

Helgen var mycket längtad till och jag hann greja lite med plock och tvätt som jag sparat, och så ta hand om lite "administrativt" som papper och kvitton. En lång stund ägnades åt att skapa ett fint födelsedagskort på datorn till min lilla moster Inga som fyllde 80 år på söndagen. Badkaret i kortet symboliserar den fina morgonrock och badprodukter som hon fick i present av oss allihopa!


Vi åkte ner till Vingåker och uppvaktade henne med en noga komponerad blomgrupp som duktiga Fantasifloristen i Bålsta gjorde efter mina önskemål. Jag skulle ha tagit en bild på den, men glömde kameran helt och hållet... Basen var i alla fall rosa Ranunkel och vita Krysantemum och så en blommande körsbärskvist, jättefint och vårligt!


Vi blev bjudna på champagne och god buffémat bestående av fint kallskuret och jättegod potatissallad och till kaffet chokladtårta och fina småkakor. Jag fick också chansen att krama om och prata några ord med kusiner och mostrar och morbröder som jag inte träffat på ett tag.

Lördagkvällen innan hade vi mycket trevlig och rolig samvaro hemma hos våra glada båtklubbsvänner Reine och Lena! Vi åt och drack gott som alltid och började så smått planera gemensamma båtfärder i sommar - ååå vad jag längtar tills dess.

Avslutningsvis vill jag lägga in ett par bilder från vår påskfest med "barnen" som blev så rolig och lyckad! Välkomstdrink ute på verandan i solen med cavan René Barbier (som kan rekommenderas)


- vi passade också på att fira Magnus som skulle fylla år några dagar senare och han fick en fin Grappa plus speciella grappaglas!
1 kommentar:

  1. Å vilket fint kort du gjorde till Inga! Härliga färger och söta bilder. Det måste ha passat jättebra till den vackra buketten som du beskrev.

    Tack för en jättemysig och trevlig påskmiddag! Tänk att vi alltid lyckas få så fint väder så vi kan stå ute och skåla.

    Kram

    SvaraRadera