06 september 2011

Båthelg i september

Ibland är vädergudarna på gott humör! Som i helgen som gick - kav lugnt, soligt och högsommarvärme - perfekt för en helg på sjön och kräftskiva i glada båtvänners sällskap!


Vi åkte ut vid 12-tiden på lördagen och Björkfjärden låg lugn och fin, helt fantastiskt! Vi slöt upp med de andra på en för oss ny ankringsplats, Eldgarnsö utanför Färingsö som är klubbholme åt några båtklubbar i Bromma. Det var jättefint och skyddat läge med sol hela eftermiddan och kvällen. Fasiken vad bra vi hade det! På kvällen dukade vi långbord på bryggan och åt kräftor och sjöng snapsvisor långt in på natten.


Nästa dag stannade vi kvar till eftermiddan och gick en ö-promenad, badade och åt lunch på överbliven paj, så jäkla skönt och avkopplande... Tänk att få uppleva en sån fin helg i september! Hoppas, hoppas att det blir en till sån helg...

4 kommentarer:

  1. Helgen var fantastisk! Alldeles stilla kväll, även om det gungade på bryggan ; )

    SvaraRadera
  2. Låter som en underbar helg! och vilka härliga bilder!

    SvaraRadera
  3. Vilken lyckad båthelg! Låter som ni hade en toppen kräftskiva! Så kul att ni kommer ut en massa med båten och kan stanna ute över natten.

    SvaraRadera
  4. Ja det var verkligen en fantastisk avslutning på båtsäsongen! För tyvärr blev det inget mer och nu är helgerna fullbokade tills båtupptagningen första helgen i oktober... Men det kommer ju en ny sommar :-)

    SvaraRadera