14 mars 2016

Gallery Magno Art Stockholm - arbete pågår!

 I inlägget den 29 februari berättade jag om vårt nya stora projekt som vi var på väg att dra igång - ett galleri på Sibyllegatan 15 i Stockholm - Gallery Magno Art. Och i fredags övertog vi lokalen och kunde sätta fart med allting! Vi fick överta den gamla butiksinredningen med en massa hyllor och en stor disk (det var tidigare Blueberry Lifestyle som hade lokalen)....Så i helgen har hyllor och disk monterats ner och sålts till bättre behövande... Vi har röjt, spacklat, målat snickerier och planerat....Det kom ett blomsterbud med vänliga lyckönskningar!Visst är det en vacker lokal! Djupa fönsternischer, profilerade lister och pardörrar, och utgång till en fin liten innergård där man kan sitta och ta sig en kopp kaffe....

När söndagkvällen var till ända var det helt tomt och färdigt för målning av väggar i det största rummet, och vi kunde åka hem trötta och möra i kroppen men väldigt, väldigt nöjda med vårt första arbetspass. Magnus fortsätter själv resten av veckan och jag ansluter på lördag igen!

 Fortsättning följer!

2 kommentarer:

  1. Syster yster15 mars 2016 07:58

    Det ska bli vansinnigt roligt att följa er "resa". Och med eran kunskap och smak vet jag att det kommer att bli jäkligt fantastiskt bra.

    SvaraRadera