27 juli 2014

Elise 2 år!

Tänk att det redan gått två år sen den här lilla tjejen kom till världen en dag i juli 2012...Elise, mitt andra barnbarn! Och igår firade vi henne med paket och jättefina och goda smarrigheter som mamma Cathrine bakat och vi hann precis komma hem från New York så vi kunde vara med. Presenten förstås inhandlad "overthere"!
Inlägg från vår resa kommer snart! Många bilder att gå igenom kan jag lugnt säga så jag får dela upp det på flera inlägg tror jag ;-)


5 kommentarer:

 1. Välkommen hem - jag trodde ni skulle vara borta längre - men jag förstår att man inte kan missa lilla Elises födelsedag. Jag är naturligtvis nyfiken hur det gick på konst och kudd-fronten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo vi var faktiskt borta i 10 dagar! Och fyra av Magnus tavlor hänger nu alltså på Gallery 69 på Leonard Str på Manhattan i 14 dagar sammanlagt. En av tavlorna är troligtvis såld och så samsas han med ett 10-tal andra konstnärer, framför allt från Sverige. Bilder kommer så småningom, jag får ta det lite pö om pö :-) Kuddarna fick vila under den här resan, men nu måste jag sy lite nytt också eftersom så många gick åt på vår trädgårdsutställning. I december kommer vi troligtvis ha en ny samlad konst- och kuddutställning på ett galleri i Gamla Stan!

   Radera
 2. 10 dagar, det var som f-n - känns som knappt en vecka - tiden går fort för oss pensionärer. Å andra sidan hade du skrivit i ditt frånvaromeddelande på jobbmailen att du skulle vara tillbaka först i Januari :-)), Måste varit kvar sedan i julas. Hälsa Magnus och gratta till såld tavla och utställning. Nästan så jag får lov att titta in på jobbet och få mer detaljer.
  Hoppas du har semester kvar så du kan njuta av vädret.
  .

  SvaraRadera
 3. Så söt liten tjej. Tur att det bara är dom små som blir äldre. Hihi :)) Ska bli spännande att få se bilder från din NY resa. Kram Anita

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller som bäst på att sammanställa ett första inlägg :-) men som sagt, det får bli uppdelat på olika teman!

   Radera