14 maj 2011

Båten i sjön!

Äntligen är vår Zamba i sjön igen efter två år! Förra året fick Magnus diskbråck lagom till vårrustningen och vi fick lov att inse att det inte skulle gå att åka ut på sjön, även om vi fick flera erbjudande om hjälp med rustning och sjösättning. Det är ju mycket klättrande och hoppande när man ska lägga till och även ombord eftersom vi har flybridge, alltså en "övervåning" där man kan sitta och köra när vädret är bra. Regnar det kan man alltså välja att sitta inne i båten och köra.


Men nu kan vi se fram mot en båtsommar igen och det ska bli sååå kul och mysigt, jag fick riktiga lyckokänslor när jag var ombord igen och kikade runt överallt!

Just nu håller jag på och städar hemma och sen ska vi göra oss iordning inför kvällens begivenhet - Maria Lundqvists teatershow "Blottad" på Västerås Teater! Den har fått jättefina recensioner och det ska verkligen bli kul att gå på teater igen!



1 kommentar:

  1. Förstår att det måste vara helt underbart att ha båten i. Vi ser så mycket fram emot att ta en tur med er och inviga Kian i båtlivet!
    Hoppas teatern var bra! Är nyfiken på och höra hur den var.

    Kram

    SvaraRadera