27 april 2011

Finaste påsken

Vilken påskhelg vi fick! Helt otroligt härlig!


Annandagen var jag ute och gick en långpromenad och spanade in den exploderande våren bland vit- och blåsippor och fågelkvitter (klicka på "pilen" för att lyssna på bofinken...)

Jag ägnade resten av dagen och även förmiddan på påskafton åt trädgårdsdonande. Bl.a. blev en stor, risig alpklematis nedklippt till skoskaften så nu hoppas jag att den får nytt liv och även blommar med sina blåa klockor i år! Vårt lilla trädgårdsland låg i träda förra sommaren, men nu ska jag ta och gräva upp det och så nytt. Det skulle visst bli regn efter Valborg så nu måste jag passa på och gödsla överallt så att näringen strilar ner i jorden och gör nytta.

Påskaftonen firade vi traditionsenligt på Märsön med Magnus familj och för första gången på alla år kunde vi sitta ute och äta påskmiddag!


Det var så härligt och ungarna kunde springa fritt och leka på tomten! Vi passade också på att fira Hugo som fyllt 3 år några dagar innan, stora killen! Av oss fick han tuffa skor, T-shirt och kepa, alla med favoriten Blixten från filmen Cars som motiv.


På påskdagen hade vi vår mysiga påskmiddag med Charlotte, Kit, Cathrine, Hasse.

Och för första gången även med nya familjemedlemen KIAN! Han har precis hunnit bli 3 månader och har utvecklats massor, stadig och pigg och nyfiken och griper efter saker han ser.


Spacad babysitter!


Jag kan inte låta bli att köpa fina babykläder!

Alla sov kvar och vi hade en skön, avslappad Annandag då vi satt på altanen under markisen och fikade och filosoferade och så småningom käkade hämtpizza.

Magnus var sysselsatt för fullt med snickeriarbete i garaget - akterdäcket till båten kräver stora arbetsinsatser nu och fram till sjösättningen den 14 maj, så det fanns inte tid att sitta och slappa på altanen som vi andra. Han är så duktig och energisk och det blir otroligt fint! Visar bilder sen! Just nu är det lackning i många lager som pågår...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar