05 februari 2015

Lite nyheter sen sist

Bloggen har verkligen inte fått den kärlek den förtjänar, jag har prioriterat andra sociala rum som t.ex. Facebook. Och förstås lagt tid på att sy By Juliannie-kuddar och det är främst min Facebook-sida för företaget som är viktig för mig, det är ju där jag marknadsför mina skapelser. Och webbshopen förstås! Bilderna där tar sin lilla tid att redigera så att de visar kuddarna så bra som möjligt, och så blir det då inte så mycket tid kvar till att blogga.

Sist skrev jag om Barnens Ö och la ut höstiga men ändå så vackra bilder. Mycket har hänt sen dess och bland det finaste är att ett till litet barnbarn, det fjärde, har kommit till världen. Lilla Julie föddes 9 december och Elise fick en lillasyster och Kian och Eirin en till liten kusin. Det är sååå härligt med det här lilla gänget med ungar och jag känner mig oerhört stolt och priviligerad som har en sån stor, härlig familj omkring mig.Mitt företag By Juliannie och textil-konstnärandet går framåt i sakta mak vilket är så roligt! Och sen september är jag ledig på måndagar för att hinna lite mer - kan bara säga att det är bland det bästa val jag gjort på senare tid, det är en helt underbar avstressande känsla att veta på söndag eftermiddag att jag har EN DAG TILL att ägna mig åt det jag har lust till. Och så fick jag en återförsäljare i november, Kökshuset AB på Slakterigatan 10 i Västerås, fantastiskt roligt!

Till julen provade jag en ny produkt i sortimentet, grytlappar, och förstås i julig stil. De såldes ganska raskt och jag fick önskemål om fler i ljusare färger till våren så det får jag sätta fart med.


En del beställningar har jag fått t.ex. kuddar av klänningstyg från 60-talet som beställarens mamma fick i present för att ha ett minne av SIN mamma. Superroligt att få sy sånt! Får du som läser det här lust med något liknande projekt men känner att du inte är bästis med symaskinen, lämna en kommentar så hjälper jag dig.


Sen måste jag berätta lite om min konstnärlige man.... Det går jättebra för honom och fler och fler gillar hans konst. Sen New York som du kan läsa allt om HÄR, har han ställt ut i Dubai och i London och han var själv med i London. Jag kunde inte följa med då, men snart.... närmare bestämt i mars, åker vi båda till PARIS där Magnus ställer ut på ett galleri mitt i hjärtat av staden. Oj så roligt det ska bli att få uppleva lite förvår i en av de mest romantiska städer man kan tänka sig. Innan dess blir det en soloutställning på "hemmagalleriet" i Köping, Galleri Quirinus, lördagen den 28 februari. Varmt välkommen om du har lust att kolla in lite färgstark, sinnlig konst. Klicka på länken så hittar du tider och adress.Längtar MYCKET till våren nu, vintern är inte riktigt min favoritårstid och snö och jag är inte riktigt sams. Men snart så!1 kommentar:

  1. Men vilka fina flickor! :) Å snart är det dags för dig och komma och bo hos oss några dagar också, ska bli så mysigt. Kram!

    SvaraRadera