17 mars 2013

Lite vårstäd

Äntligen har ryggen blivit så mycket, mycket bättre! I går åkte vi ner till gymmet där jag tänkte börja lite mjukt med crosstrainer, men det kändes inte alls bra, däremot gick det finfint att cykla på en sån där variant där man liksom sitter på en stol och trampar. Och så kunde jag träna lite arm- och axelstyrka och lite balans på pilatesboll. Å vad det kändes bra att komma igång igen! Och solen sken och hemma tog man sig lite mellanmålsfika och njöt av ledig lördag.


Idag var energin på topp och jag kände att jag alla gånger skulle klara av vårstäda lite grann och framför allt ville jag fräscha till köket. Vilken härlig känsla när det var klart! Resten av huset fick lite omvårdnat också (fast inte lika noggrant) och så satte jag upp en ny dörrkrans...


Magnus har målat en hel del nya tavlor sen utställningen och en av dom tyckte jag skulle passa perfekt i vardagsrummet ovanför pianot och tillsammans med ljuslyktor och min farmors fina vas med syrenkvistar blev det en fin, vårig känsla.
4 kommentarer:

 1. Skönt att du känner dig bättre i ryggen! Klokt att ta det lugnt på gymmet och bara göra det som känns bra!

  Så härligt med fika, fixa hemma, koppla av i solen! Sista bilden på tavlan är fab - så fin den är just där med farmors vas och kvistarna.

  Stor kram!
  Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja nu gäller det att vara försiktig och bygga upp styrka i långsamt mak, men jag saknar gympapassen och f.f.a zumban... men så småningom :)

   Sååå glad att få sätta upp den härliga tavlan! Vilken duktig man jag har!

   Kram

   Radera
 2. Härligt att det går åt rätt håll med ryggen! Hoppas att det fortsätter och att du känner dig helt bra snart.
  Här skulle det också behövas vårstädas. Jag hinner liksom aldrig så långt på helgerna, det är så mycket aktiviteter hela tiden. Får ta igen det på påsklovet!

  Kram, Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet precis hur det känns när helgerna är fullbokade och på kvällarna är ju inte orken precis på topp så man har lust att städa. Skönt att du kan ta lite påsklov i alla fall!

   Kram

   Radera