10 augusti 2011

Sensommar på sjön

Nu har jag jobbat i drygt en vecka efter semestern och det går ganska bra faktiskt. Det var lite körigt till att börja med, att sätta sig in i allt som var på gång och så, men nu är allt under kontroll och samtidigt är det en lite skön avslappad stämning eftersom det fortfarande är många borta.

Det är fortfarande båtsäsong även om nätterna har blivit lite kyligare och vi var ute förra helgen tillsammans med ett helt litet gäng med andra båtar. Vi låg vid Jutskär i Slakteboviken (i Mälaren) och hade en trevlig, mysig fredagkväll och lördag med mycket prat och gott att både äta och dricka. På söndagen vaknade vi till regn som bara ökade så vi åkte hem ganska omgående. Helgen som kommer hoppas vi också på fint väder så att vi kan åka ut igen, det gäller att passa på innan kylan kommer på riktigt!

Sista söndagen på semestern hade vi en riktigt mysig dag på sjön då Charlotte, Kit och lille Kian följde med! Vi har skaffat flytväst som ska få ligga i båten och användas av alla småttingar som följer med ut, men Kian tyckte väl inte att det var världens roligaste grej att ha på sig och han behövde inte ha den heller annat än när man bar honom längs med skarndäcken. Däremot funkade det jättebra att ha honom ombord, han kröp omkring på akterdäcket och sov som en stock i sin vagnsinsats inne i ruffen!















1 kommentar:

  1. Det var verkligen en toppendag på fina Samba! Kul och se att det gick så bra med Kian. Han var så söt i flytvästen och det gick ju bra en liten stund andra gången vi tog på den. ;)

    Kram

    SvaraRadera