13 september 2009

Härliga september



Visst är september en härlig månad? Och årets september är visst extra fin! Det har varit en riktigt bra helg igen, och veckan som gick också, fick mycket gjort på jobbet!

Fredagkvällen hade vi mysigt middagssällskap av min ena dotter och hennes sambo och lördagen spenderade vi i med fika och rolig shopping i Stockholm med min andra dotter. Kändes såå kul att träffa dem! Jag får abstinens och längtar som bara den om vi inte har träffats på ett tag... Nästa gång blir på lördag då vi ska fira min födelsedag med lite fest på kvällen.

Söndagen var donar-dag, tvätta, baka och SKÖRDA MORÖTTER, jii hay vad mycket det blev!

Dom såg ju inte precis EU-anpassade ut...

Men vissa var näst intill perfekta!


Söndagen avslutades med ett tufft pass "Funktionell styrka" och nu fick jag ÄNTLIGEN med min motsträviga man som trodde det skulle vara fånig tantgympa, men tji vad han bedrog sig. Han tyckte det var jättebra och jobbigt som sjutton! Det blev terminskort med en gång och det ska bli såå kul att få sällskap!

10 september 2009

Nya stövlar

Det är väl fantastiskt att sommaren dröjer sig kvar så här! Man kan fortfarande gå barbent och med sommarskor! Men på nåt konstigt vis längtar jag efter att börja med höstkläder och höstskor i alla fall. Så jag har redan köpt mig ett par nya stövlar... svarta, ingen rea... försökte förgäves att hitta några snygga på vårrean, så nu fick det bli till fullpris. Jag är jättenöjd i alla fall och tillsammans med några andra små saker till höstgarderoben känns det inte lika motigt med höstkylan och -mörkret. Fånigt, men sant, eller hur?

06 september 2009

Sensommar - förhöst


Det här blev en riktigt härlig avkopplande helg! Lördagen var ju en riktig sommardag och vi kunde t.o.m. äta frukost ute på verandan igen, visserligen var det rätt sent på förmiddan, men ändå! Senare gav jag mig ut på en gå-jogg-runda på 5,5 km i perfekt väder, soligt men vind som svalkade när svetten lackade, kondisen var inte som i våras inte, och jag joggade kanske 25 procent av sträckan. Men det kommer att bli bättre, det lovar jag mig själv! Lördagen avslutades med grillmiddag, fast då hade det blivit lite för svalt för att sitta ute, men det var mysigt inne också med tända ljus...

Idag var det helt annorlunda väder - vindstilla, svalt och kändes lite råkallt - höstigt... Men efter gårdagen med mycket utomhusaktiviteter var det bara bra att dona inne lite grann, och så träna det tuffa söndagspasset som jag fick sån hiskelig träningsvärk av förra veckan, men den här gången borde det bli lindrigare. Det är i alla fall en härlig känsla att veta att man blir starkare och uthålligare för varje vecka!

Det känns lockande med höstkläder nu förstås! Jag kollar gärna runt på nätet för att få inspiration och idéer och en av mina favoritställen är Net-a-Porter, en lyxig shoppingsajt med enbart designermärken. Sidan är väldigt snyggt uppbyggd där varje plagg visas från olika håll, plus detaljer och i en outfit med andra plagg och accessoarer (hur stavas det där ordet egentligen?). Det är just i dessa outfits som man får inspiration till kombinationer av plagg, färger och som sagt, "accessoarer". Allt är förstås svindyrt, men handlar man på sina vanliga favoritaffärer kan man ju sno stilen i alla fall!




03 september 2009

Skärpning


Oj, nu har jag varit slarvig igen, inte bloggat på flera dar... Fy mig...

Helgen var full av städa-tvätta-baka och så avslutat med ett gräsligt tufft träningspass som gav mig träningsvärk i fyra dar! Men jag kommer ju att bli SÅ stark, eller hur! Det låter kanske lite väl pretantiöst med alla dessa "nyttiga" aktiviteter, men jag GILLAR ju faktiskt att städa och få det fint och ordnat omkring mig, och baka är också roligt OCH träna...

Veckan är snart slut igen, det går ju fort som attan! Och nu är det september - en av mina favoritmånader, min födelsedagsmånad. Då får jag hela familjen samlad här hemma, det är så mysigt! Ärligt alltså, jag har världens bästa familj! Puss på er!